Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:26:38 GMT

برای آموزش زبان فارسی سرمایه داریم

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۴۸۶۸

برای آموزش زبان فارسی سرمایه داریم

مراسم رونمایی از جلدهای دوم کتاب‌های «چارچوب» و «شیراز» با حضور غلامعلی حداد عادل برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، غلامعلی حداد عادل، رئیس بنیاد سعدی در این مراسم که با حضور معاونانش در سالن همایش‌های بنیاد برگزار شد، گفت: با تالیف هر کتاب جدیدی سرمایه بنیاد افزوده می‌شود و اگر وضعیت امروز کتاب‌های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان را با ۳۰ سال پیش مقایسه کنید، می‌بینید از نظر تعدد و تنوع، سطح‌بندی، مبتنی بودن بر مبانی علمی، آموزش زبان، کاغذ و قطع بسیار متفاوت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این نشان می‌دهد زمانی که عده‌ای تصمیم بگیرند همدل و همزبان باشند، کارهای بزرگی شدنی می‌شود و امروز ما در دنیا با تالیف این کتاب‌ها، برای آموزش زبان فارسی سرمایه داریم و تنها آرزو نداریم.

حداد عادل با تأکید بر ضرورت اهمیت قائل شدن برای توزیع کتاب‌ها گفت: به همان اندازه که به تولید و تالیف اهمیت می‌دهیم، باید به توزیع آن در جهان نیز اهمیت دهیم. در شرایط حاضر، از راه‌های مختلفی مانند فرستادن کل فایل کتاب، ارسال فیزیک کتاب با پست، خودرو یا حتی مسافر، توزیع را انجام می‌دهیم و خوشبختانه امروز رایزنان فرهنگی که نمایندگان بنیاد سعدی هستند، در کلاس‌ها کتاب‌های ما را استفاده می‌کنند و کیفیت آن‌ها موجب شده در میان علاقه‌مندان جا باز کند و همین کتاب «شیراز» در مدارس کشورهای عربی نیز پذیرفته شده و تدریس می‌شود.

در این مراسم همچنین رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی، به عنوان یکی از مؤلفان کتاب‌های بنیاد، درباره مجموعه «چارچوب» گفت: مجموعه آموزشی چارچوب دستور زبان فارسی را به شیوه‌ای کاملا نوین و مبتنی بر یافته‌های علمی جدید در قالب دستور آموزشی ارائه می‌کند و زمانی که کتاب را ورق بزنید، احساس نمی‌کنید که آموزش مبتنی بر دستور زبان است.

او ادامه داد: مثلث نقش، معنی و صورت دستوری در این کتاب به طور کامل رعایت شده است و خوشبختانه کتاب «چارچوب ۱» نرم‌افزار بسیار خوبی دارد که از همین امروز بهره‌برداری آموزشی از آن شروع شده است و در رویداد تیرماه نرم‌افزار آن را منتشر می‌کنیم.

صحرایی سپس با اشاره به این‌که «چارچوب ۲» دستور زبان فارسی را در سطح میانی و فوق میانی آموزش می‌دهد، بیان کرد: ویژگی دیگر این کتاب آن است که یک کتاب دستور زبان آموزشی ساده با عنوان «دستور ساده زبان فارسی» در کنار خود دارد که به طور جداگانه منتشر می‌شود.

او همچنین با اشاره به مجموعه کتاب‌های «شیراز» گفت: مجموعه آموزشی «شیراز» نیز جدیدترین مجموعه آموزشی بنیاد است که امروز از اجلد دوم آن رونمایی می‌شود و جلد سوم نیز در مرحله طراحی و صفحه‌آرایی است.

صحرایی سپس خاطرنشان کرد: ما چهار جلد این کتاب را باید در سال ۱۴۰۱ تحویل می‌دادیم که خوشبختانه امسال کل چهار جلد را تحویل خواهیم داد. این کتاب در ابتدا برای مدارس المهدی لبنان طراحی شد و بعد در جاهای مختلف به کار برده شد و ما آن را با استاندارد مرجع خودمان متناسب‌سازی کردیم. تمام تجربیات ما از کتاب‌های قبلی، در کتاب «شیراز» متبلور شده است و این کتاب برای پایه دوم در مدارس راهنمایی لبنان و فارسی‌آموزان سطح پیش‌میانی طراحی شده است و کتاب اول را به استاد فقید سیداحمد لواسانی و این کتاب را نیز به ویکتور الکک، استاد فقید زبان فارسی تقدیم کرده‌ایم.

او با اشاره به ویژگی‌های بصری هریک از کتاب‌ها در پایان گفت: ما در جلد اول کتاب «شیراز» نزدیک به ۲۰۰ قطعه نقاشی و در جلد دوم نیز همین میزان را داریم که از خانم ولدی، طراح این کتاب قدردانی می‌کنیم.

در پایان این مراسم با حضور رئیس بنیاد سعدی و معاونانش از کتاب «چارچوب ۲» و «شیراز ۲» رونمایی شد.

 ‌انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: غلامعلي حداد عادل بنیاد سعدی زبان فارسی دستور زبان زبان فارسی آموزش زبان بنیاد سعدی کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: در فراخوان جدید جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار خواهند آمد و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، یاسین کیخا با اشاره به ذکر آماری در خصوص جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: طبق مصوبه هیأت وزیران در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ فراخوان جذب از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام شده است. فراخوان اول و دوم در سال ۱۴۰۱ اعلام شدند که حدود ۷ هزار نفر ثبت نام کردند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان افزود: بعد از بررسی پرونده‌ها، ارزیابی و معرفی به کانون‌های ارزیابی در سال ۱۴۰۲ به صورت تدریجی انجام شد و در نهایت پرونده ۱۳۷۰ نفر در مجموع تأیید شد. در حال حاضر بیش از هزار نفر تعیین تکلیف و به دستگاه‌های اجرایی معرفی شدند و برای تعدادی هم کد استخدامی صادر شده است.

کیخا در ادامه خاطرنشان کرد: بهمن ماه سال ۱۴۰۲ فراخوان سوم بنیاد ملی نخبگان با حدود ۳ هزار و ۲۱ کدشغل از ۱۸ دستگاه اجرایی اعلام شد که ۲۵ هزار نفر موفق به ثبت نام و تأیید نهایی پرونده خود شدند.

وی به نسبت جنسیتی متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در فراخوان اول و دوم حدود ۶۰ درصداز متقاضیان آقا و حدود ۴۰ درصد خانم بودند، ولی در فراخوان سوم نسبت جنسیتی متقاضیان برعکس شد،به طوری که حدود ۶۰ درصد متقاضیان خانم و ۴۰ درصد آقا هستند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: در فراخوان اول و دوم میانگین سنی خانم‌ها ۳۵ سال و آقایان ۳۳ سال بود و بیشترین متقاضیان فارغ‌التحصیلان دکتری تخصصی و از استان تهران بودند.

کیخا ضمن اعلام اینکه در فراخوان اول و دوم وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی در بحث جذب نهایی نخبگان معرفی شده نسبت به سایر دستگاه‌ها موفق‌تر عمل کردند، تصریح کرد: بیشترین ظرفیت جذب و کدشغل‌ها در فراخوان سوم مربوط به وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نیرو وزارت دفاع است. به طور مثال وزارت آموزش و پرورش در فراخوان سوم حدود ۸۰۰ کدشغل اعلام کرده است که نسبت به سایر دستگاه‌ها معنادارتر است.

وی همچنین با اشاره به ذکر آماری در خصوص بیشترین درخواست‌ها نسبت به کدشغل‌های اعلام شده، گفت: به طور مثال سازمان استاندارد ایران فقط ۴ کدشغل اعلام کرده است، ولی مابه ازای هر کدشغل سازمان ۱۳۸ نفر انتخاب اولویت داشتند. بیشترین نسبت انتخاب افراد ما به ازای کدشغل مربوط به سازمان استاندارد ایران و وزارت نفت است.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه در حال برنامه‌یزی هستیم که فراخوان چهارم جذب را بزودی و در مناسب‌ترین زمان اعلام کنیم، گفت: قرار است در این فراخوان علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار بیایند و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی