Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۱۶ میلیون کتاب در مدارس داریم و ۶۰هزار مدرسه ما دارای کتابخانه هستند گفت: نیاز به بازنگری در ساختار و محتوای کتاب ها وجود دارد و باید دسترسی برای دانش آموزان افزایش یابد. درواقع تجهیز کتابخانه های مدارس و دسترسی به کتاب ها در فضای مجازی باید در دستورکار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در چهارمین جشنواره دانایی و توانایی مراسم رونمایی از پوستر پنجمین دوره این جشنواره که از شبکه شاد پخش شد گفت: علیرغم شرایط خاصی که برفضای عمومی کشور حاکم است و محدودیت هایی برقرار است اما آموزش و پرروش سربلند و پرافتخار در حال پیشبرد فعالیت های خود در حوزه آموزشی و پرورشی است.

وی افزود: این جشنواره یک نمونه از این تلاش هاست و از برگزاری این مراسم خرسندم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقدم یکی از زیربنایی ترین فعالیت های پرورشی همین جشنواره دانایی و توانایی است گفت: نقشی که این مهم در شکوفایی استعدادها دارد مانند نقش ورزش دومیدانی در میان ورزش های قهرمانی است.

کاظمی ادامه داد: کتاب و کتابخوانی دریاچه ورود به اقیانوس علم، مهارت ها و از بهترین سرگرمی ها است. چهارمین سال جشنواره را پشت سر می گذاریم و هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم. ۵۰۰هزار دانش آموز در این دوره از جشنواره شرکت کردند ولی باید مشارکت ها توسعه یابد. امید است با برنامه ریزی این تعداد افزایش یابد.

وی بر انجام چند اقدام مهم در راستای این جشنواره تاکید کرد و گفت: در ابتدای راه هستیم و بهره مندی از مشارکت و نظر افراد متخصص می تواند کمک کننده باشد. یک رویکرد مهم جشنواره باید عدالت بخشی باشد. عدالت بخشی بسیار مهم است و باید دسترسی ویژه ای برای دانش آموزان مناطق محروم ایجاد کنیم. مهارت کتابخوانی و نقد کتاب اکتسابی است. باید این مهارت ها منتقل شوند. توصیه ما این است که فکر ویژه ای برای دانش آموزان مناطق محروم اندیشیده شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: یک اقدام دیگر سطح بندی فعالیت ها است. باید مشخص شود دانش آموز مثلا در سطح مدرسه نیاز به قرائت کتاب دارد و هرچه بالاتر بیاید نقد کتاب را یاد بگیرد. همچنین باید به گونه ای برنامه ریزی شود که فرایند خدمت رسانی به موضوع کتاب در طول سال، جاری و ساری باشد.

کاظمی ادامه داد: باید ارائه مطالب تخصصی در این حوزه برای دانش آموزان صورت گیرد و به گونه ای برنامه ریزی شود که تمام دانش آموزان از آن بهره مند شوند.

وی بر ضرورت مشارکت سایر نهادها نیز تاکید کرد و گفت: نیازمند همکاری بین بخشی هستیم. در شرایط فعلی ۱۱۶ میلیون کتاب در مدارس داریم و ۶۰هزار مدرسه ما دارای کتابخانه هستند. نیاز به بازنگری در ساختار و محتوای کتاب ها وجود دارد و باید دسترسی برای دانش آموزان افزایش یابد. درواقع تجهیز کتابخانه های مدارس و دسترسی به کتاب ها در فضای مجازی باید در دستورکار باشد.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی از جمله شاخص های توسعه است گفت: اگر بخواهیم توسعه تمدنی را بیان کنیم باید میزان انتشارات و نقد کتب را به صورت ویژه ارزیابی کنیم.

وی همچنین تاکید کرد که باید از محفوظات محوری در مدارس دور شویم. کشوری با زمینه تاریخی و تمدن ۲۵۰۰ ساله باید به میزان مطالعه و دامنه گسترده فرهنگ مطالعه توجه ویژه داشته باشد. در این میان ما به عنوان متولیان تعلیم و تربیت عمومی موظف هستیم استعدادهای دانش آموزان را شکوفا کرده و آنها را با نوع توانمندی خودشان آگاه کنیم.

فولادوند با اشاره به زیست بوم جدیدی که به دلیل کرونا در دنیا ایجاد شده گفت: این اتفاق، علیرغم سختی هایی که داشت اما گام های موثری ایجاد کرد و در این ۹ماه با برنامه ریزی های دقیق آموزش و پرورش در عرصه تعلیم و تربیت ۵۰  سال جلو رفتیم.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، در شرایط کرونا تولید محتوای خوبی در حوزه پرورشی صورت گرفته است. شبکه شاد نیز بستری فراهم کرد تا مدیران کشور بتوانند در کوتاه ترین زمان با دورترین نقطه کشور گفت وگو کنند. درواقع کرونا برای آموزش و پرورش تبدیل به یک فرصت شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس در شرایط کرونا همه باهم علیه کرونا آموزش و پرورش برای دانش آموزان برنامه ریزی کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش