Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران؛ جعفر محمدی - ماجرای حذف تصاویر دختر بچه ها از نقاشی روی جلد کتاب سوم ابتدایی، چند روزی است که موبایل به موبایل می چرخد و سوژه ای شده است برای نقد آموزش و پرورش و اسباب خنده در فضای مجازی: عده ای آن را نشانه از تفکر جنسیتی و ضد زن دانسته اند و گروهی خلاقیت های طنازانه داشته اند و طرح های جدیدی برای روی جلد این کتاب پیشنهاد کرده اند، از جمله افزودن تصویری از مریم میرزاخانی، نابغه ایران ریاضی به جلد یا جوان سازی پسر بچه های موجود در نقاشی کنونی در حالی که طفل های تازه به دنیا آمده شان را تر و خشک می کنند و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. .

اما در این نوشتار به موضوع تغییر جلد و این حاشیه ها نمی پردازم؛ اما وقتی آموزش و پرورش در این باره بیانیه می دهد، با توجه به محتوای شگفت انگیرش، دیگر نمی شود از کنار پدیده زشت توجیه و حتی احتمال نادیده انگاشتن  شعور مردم، توسط مسؤولان با بی اعتنایی عبور کرد.

بر این باورم که یکی از مهم ترین مصائب کشور ما همین است که مسؤولان، مردم را دستکم می گیرند و تصور می کنند هر تصمیم غلطی بگیرند، اولاً غلط نیست و ثانیاً حتی اگر مردم هم نادانی کردند و ارزش تصمیمات مسؤولان را نفهمیدند، می شود با توجیهات صد من یک غاز، به مردم قبولاند که حق با مسؤولان است.


این بخش از توضیحات سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درباره ماجرای حذف تصویر دختر بچه ها از روی جلد کتاب سوم ابتدایی را بخوانید:
« در ارتباط با تصویر روی جلد کتاب ریاضی سال سوم ابتدایی و ویرایشی که در این تصویر انجام شده است، از آنجا که تصویر قبلی بسیار شلوغ بود و تعداد مفاهیم ریاضی مطرح شده درآن تصویر بسیار زیاد بود، پیشنهاد دوستانی که از منظرهای هنری، زیبا شناسی و روانشناسی بخش های مختلف کتاب را بررسی می کنند بر این بوده است که تصویر خلوت تر گردد. »

در این باره چند سوال از مسؤولان آموزش و پرورش می کنم:

1 - این دوستانی که به قول شما "از منظرهای هنری، زیبا شناسی و روانشناسی بخش های مختلف کتاب را بررسی می کنند"، سال قبل کجا بودند که شما جلدی غیرهنری، غیر زیبا و متضاد با آموزه های روان شناسی (طبق توضیحات خودتان) را روی کتاب درسی قرار دادید و به بچه های مردم تحمیل کردید؟!

2 - لطفاً برای این که بیش از پیش به ما بقبولانید که حرف شما مسؤولان ارجح و علمی است و منتقدان در نادانی به سر می برند، توضیحات هنری، زیبایی شناسانه و روان شناسانه ای که دوستان مذکور داشته اند را منتشر کنید؛ لابد به حدی علمی و مستدل بوده است که بزرگان نظام آموزشی با آن همه دانش و فضیلت قانع شده اند.

باور کنید برای ما هم بسیار آموزنده است که بدانیم وجود تصویر آن دو دختر بچه روی جلد، چگونه نقاشی را غیر هنری، نا زیبا و مخالف علم روان شناسی کرده بود؟!

3 - مگر آن دوستان هنرمند و روان شناس شما نگفته بودند که بهتر است نقاشی خلوت شود؟ حتی اگر فرض عجیب شلوغ بودن تصویر درست باشد، فقط با حذف تصویر دو دختر بچه می شد نقاشی را خلوت کرد؟ نمی شود بخش های دیگر تصویر را حذف کرد تا روی جلد خلوت شود؟ فقط همین دختر بچه ها اضافی بودند؟!

4 - حتماً مردم خوشحال می شوند "دوستانی که از منظرهای هنری، زیبا شناسی و روانشناسی بخش های مختلف کتاب را بررسی می کنند" را معرفی کنید تا بدانیم این افراد چه نابغه هایی هستند که دیدند آنچه در طول یک سال گذشته بقیه ندیدند؟ لطفاً اسامی، تخصص، سوابق و تصاویر این هنرمندان، زیبایی شناسان و روان شناسان بسیار محترم را منتشر کنید.

بعد از تحریر:
کمتر به مردم دنیا سوژه بدهید که به ما بخندند!

بیشتر بخوانید:

*اطلاعیه آموزش و پرورش درباره حذف تصاویر دختران از روی جلد کتاب درسی
*وزیر آموزش و پرورش: مأموریت دادم تغییرات کتب درسی، رصد و اصلاح شود *رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی: برداشته شدن عکس دختران از جلد کتاب به منظور جلوگیری از شلوغی تصویر انجام شده لینک کوتاه: asriran.com/00387s

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: روی جلد سوم ابتدایی حذف تصویر دختران مریم میرزاخانی آموزش و پرورش روی جلد کتاب دختر بچه بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: انجام عمل سخت است ولی حفظ و نگهداری آن از انجام عمل سخت‌تر است. در تاریخ نمونه‌ها فراوان است به طور مثال شیطان ۶ هزار سال عبادت کرد اما در یک لحظه آن را بر باد داد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان عنوان کرد: روز شهادت شهید مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است زیرا گلوگاه انقلاب اسلامی آموزش و پرورش است و اگر بخواهیم به قله‌های تربیت فرزندان انقلاب راه پیدا کنیم باید معلمی در تراز انقلاب اسلامی که نمونه آن شهید مطهری است، داشته باشیم.

وی افزود: اگر امروز در عرصه معرفتی پیش رفته‌ایم حاصل زحمات حوزه‌های علمیه در سراسر کشور به ویژه قم است که محصول آن امام عظیم‌الشأن، مقام معظم رهبری و پس از آنها علمای بزرگ هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: اگر بخواهیم در انقلاب اسلامی بعد از ۴۵ سال به سمت‌وسویی برویم که نیروهای پا به کار انقلاب را تحویل جامعه بدهیم که یکی از حلقه‌های مفقوده است، باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود.

حجت الاسلام موسوی فرد با بیان اینکه باید در آموزش و پرورش تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شود، تصریح کرد: شخصی که می‌خواهد فرزند ما را تربیت کند باید اول خودش تربیت شده باشد؛ لذا وزیر آموزش و پرورش و مجموعه فعال در این زمینه باید زحمت‌هایی را برای خود متحمل کنند که دستاورد آن را در انقلاب اسلامی ببینیم. در استان خوزستان نیز همین گونه است همه اشخاص باید کمک کنند تا سربازان در تراز انقلاب اسلامی را تحویل جامعه بدهیم.

وی بیان کرد: مجموعه افرادی که در کشور فعالیت می‌کنند، انقلابی هستند به تعبیر حضرت آقا در کل کشور ممکن است در خیلی از مسائل اقتصادی خودشان را نشان ندهند ولیکن من نسبت به عملکرد این دولت خیلی خوشایند هستم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ۱۰ هزار کارخانه‌های خرد و کلان که در این کشور تعطیل شده بودند به فعالیت برگشتند اما با نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم که باید تلاش کنیم در این فرصت باقی مانده بتوانیم برای رسیدن به نقطه مطلوب به کارها شتابی بدهیم. همچنین با توجه به فرمایش آقا که امسال را به نام جهش تولید نامگذاری کرده است اکنون دیگر کارها به تولید بسنده نمی‌شود.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: اگر در این مشارکت تسهیلگری از ناحیه دولتمردان اتفاق بیفتد و مردم را به معنای واقعی سهیم کنیم، امسال می‌توانیم ثمره شعار سال را بچشیم.

وی با بیان اینکه تقریباً ۳۰ شهرستان در خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: کارهای خیلی خوبی صورت گرفته اما اگر در هر شهرستان و شهرهای آن در یک تا ۲ نقطه که مورد نظر مردم است، کار محقق شود تا مردم ببیند می‌توانید به عنوان الگو معرفی کنید، لذا شهرداری‌ها و شورای شهر تلاش کنند تا این اتفاق صورت گیرد.

کد خبر 6091536

دیگر خبرها

  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی