Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جهانبخش بانشی در آیین توزیع ۱۴ هزار جلد کتاب در بین کانون‌های فرهنگی تربیتی فارس، در محل کانون شهید دعایی ناحیه یک شیراز، گفت: این کتاب‌ها به همت سه خیر و با هزینه‌ای بالغ‌بر ۱۸۰ میلیون تومان تهیه و در بین کانون‌های فرهنگی تربیتی در مناطق کمتر برخوردار استان توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش فارس با تأکید بر لزوم تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی در بین افراد جامعه، گفت: باید مسیری برای گرایش بیشتر دانش آموزان به سمت کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد کنیم و امید است در سال تحصیلی جدید در همه ادارات آموزش‌وپرورش در سراسر استان چنین برنامه‌هایی باهدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی برگزار شود.

او با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر لزوم توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه، گفت: باوجوداین توصیه‌ها و نگاه عمیقی که در فرهنگ دینی ما در این زمینه وجود دارد، کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه ما رونق چندانی ندارد و لازم است با توجه به ذائقه خوانندگان نسبت به تولید و نشر کتاب‌های مفید اقدام شود.

بانشی، آموزش‌وپرورش را محور اصلی نشر فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه دانست و گفت: ما به‌عنوان مسئولین فرهنگی باید ضمن آسیب‌شناسی و بررسی شاخص‌های اساسی در ترویج این امر مهم، تلاش کنیم تا با برنامه‌ریزی مطلوب درزمینه مخاطب شناسی، توجه به ذائقه مخاطبین و پوشش حداکثری مدارس در سراسر استان، کتاب‌خوانی را در مدارس به یک گفتمان عمومی و ملی تبدیل کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش فارس گفت: اگر قرار باشد نفس تازه‌ای در روح کتاب‌خوانی جامعه تزریق شود، بخش مهمی از آن بر عهده معاونت پرورشی و فرهنگی و مربیان تربیتی در نظام تعلیم و تربیت است، تا به‌عنوان متولیان تربیتی در این زمینه پیش‌قدم باشند و با اجرای برنامه‌های متنوع همچون اجرای مسابقات کتاب‌خوانی، سایر بخش‌های آموزش‌وپرورش را نیز در این مسیر مهم هدایت کنند.

رئیس اداره فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی آموزش‌وپرورش فارس نیز گفت: علاوه بر توزیع ۱۴ هزار جلد کتاب در سراسر استان، پویشی نذر دانایی نیز در ایام ماه محرم در سراسر استان فارس برگزار می‌شود.

سعید خادمی با تأکید بر لزوم اجرای چنین برنامه‌های در سطح وسیع در استان، گفت: این پویش باهدف جمع‌آوری کتاب‌های بلااستفاده مردم و توزیع آن‌ها در بین مدارس محروم استان شکل‌گرفته و امید است مورد استقبال دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها و سایر هم استانی‌ها قرار گیرد.

او، یکی از شاخص‌های رشد و توسعه‌یافتگی کشور‌ها را در عصر کنونی، سرانه کتاب‌خوانی و میزان مطالعه در بین شهروندان عنوان کرد و یادآور شد: باوجود تأکید به امر کتاب‌خوانی در فرهنگ دینی ما، متأسفانه سرانه مطالعه در کشور ما بسیار کم است و برای رفع این کاستی و توسعه فرهنگ مطالعه در کشور، نیازمند برنامه‌ریزی مناسب هستیم.

رئیس اداره فرهنگی هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی آموزش‌وپرورش فارس یادآور شد: مرحله دوم توزیع کتاب در بین کانون‌های فرهنگی تربیتی استان نیز هم‌زمان با هفته کتاب در آخر آبان ماه ۹۹ انجام خواهد شد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توزیع کتاب آموزش و پرورش کانون های فرهنگی تربیتی کانون های فرهنگی تربیتی آموزش وپرورش فارس فرهنگ کتاب خوانی سراسر استان کتاب خوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۸۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، گفت: تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

 غلامعلی حیدری هشتم اردیبهشت‌ماه در شورای آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در جریان سفر اول و دوم رئیس‌جمهور به استان در حوزه آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس داشتیم، اظهار کرد: ردیف اعتبارات این حوزه چند برابر سال‌های قبل بود و با ریاست نوسازی و تجهیز مدارس نیز جلسات خوبی برگزار شد که می‌طلبد این مصوبات و تعهدات و نیز اعتبارات استانی از سوی مسئولان مربوط با جدیت پیگیری شود.

وی با یادآوری برگزاری مجمع خیران مدرسه‌ساز که به زودی در استان برگزار می‌شود، ادامه داد: لازم است یک کارگروه در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با دبیری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز تشکیل شود و همه دستگاه‌ها دعوت شوند تا این همایش بدون مقدمه برگزار نشود.

حیدری بیان کرد: انتظار می‌رود برای همایش خیران مدرسه‌ساز از خیران جدیدی دعوت و با آنها رایزنی شود و تعهداتی را داشته باشند که بتوانیم اقدامات مؤثر و تحولاتی را نسبت به سال‌های گذشته در حوزه مدرسه‌سازی داشته باشیم.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی با مشارکت مردم را در حوزه مدرسه‌سازی یادآور شد و توضیح داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ناظر بر جهش تولید با مشارکت مردم، انتظار می‌رود که در حوزه احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس نیز مسئولان مربوط اهتمام جدی را داشته باشند و از ظرفیت مردمی و بسیج سازندگی برای زیباسازی مدارس به‌ویژه در تابستان امسال استفاده شود.
حیدری تأکید کرد: ردیف مولدسازی نیز فرصت مورد مناسبی است به‌ویژه اینکه وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش و بهداشت اجازه دارند صد در صد درآمد حاصل از مولدسازی را در حوزه خودشان هزینه کنند لذا از آموزش‌وپرورش استان انتظار می‌رود از این ظرفیت برای احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس حداکثر استفاده را داشته باشد.

وی با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، ادامه داد:  تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

استاندار افزود: سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدای معلم، برپایی نشست‌های خبری و تبیینی و اطلاع‌رسانی در حوزه خدمت دولت مردمی به معلمان، خدمات دولت در حوزه رتبه‌بندی، استخدام نیروهای جدید، اعتبارات سفرهای اول و دوم، تقویت مراکز فرهنگی و اردوگاه‌ها، حذف مدارس کانکسی، توسعه مدارس و زیرساخت‌ها، زیباسازی مدارس، احداث ۸۰ زمین چمن و بسیاری دیگر از خدمات جا دارد که هم برای معلمان و هم افکار عمومی تشریح و روشنگری شود زیرا سبب امیدآفرینی خواهد شد.

حیدری با تأکید بر ضرورت بازروایی خدمات دولت در حوزه آموزش‌وپرورش، توضیح داد: در برهه‌ای که دشمن با قدرت مشغول پمپاژ ناامیدی و یأس به لایه‌های مختلف جامعه است، جا دارد با جهاد تبیین و روشنگری به بازگویی دستاوردها و خدمات با رویکرد هنرمندانه و جذاب پرداخته شود تا بتوان فضایی امیدبخش و مطلوب را ایجاد کرد.

استاندار با اشاره به در پیش بودن ایام امتحانات دانش‌آموزان به‌ویژه امتحانات نهایی، تصریح کرد: ایام امتحانات در واقع فرصتی برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است که ثمره یک سال تلاش خود را بچینند. لذا مسئولان اهتمام لازم را برای برگزاری بدون دغدغه امتحانات در تمامی شهرستان‌ها داشته باشند.

حیدری در پایان گفت: برای دانشگاه فرهنگیان نیز از هم‌اکنون برنامه‌ریزی مؤثری صورت گیرد که برای سال تحصیلی آینده از نظر فضای آموزشی مشکلات این مجموعه رفع شود و تأکید می‌کنم فضای مناسبی برای دانشجومعلمان فراهم گردد که بتوانند بدون دغدغه تحصیل کنند و بالنده شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش